Gå till huvudinnehållet
Bilde

Fler valmöjligheter för stora och små IT-företag

Coola uppdrag när du behöver dem

Vi samlar uppdragsgivare på ett ställe så att ni kommer åt ett varierat flöde av möjligheter. Detta erbjuder en stor variation av uppdrag til alla duktiga konsulter. På marknadsplatsen publicerar kunderna uppdrag för...

Bilde

Androidutvecklare

React
Java
.NET
Stockholm, Sverige

Registrera konsultföretag

Bli upptäckta av rätt uppdragsgivare

Konsultprofilerna är alltid synliga för våra uppdragsgivare. När någon söker efter den expertis ni erbjuder, visar vi just dig eller dina konsulter. Uppdragsgivaren kan bedöma profilerna, CV:t och datum för när konsulterna är tillgängliga innan de tar kontakt.

Prata direkt med uppdragsgivaren

Ni tar snabbt reda på om uppdraget är en bra match när ni pratar direkt med uppdragsgivaren. Du väljer själv om det är konsulterna eller en administratör hos er som håller i dialogen med uppdragsgivaren.

Få stöd när det behövs

När ni landar ett uppdrag fixar vi pappersarbetet och ser till att faktureringen rullar på. Vi kan marknaden och hjälper er gärna med tips om marknadspriser och vi kan fungera som ett bollplank kring uppdrag och CV:t. Om det händer något oväntat finns vi där för att reda ut det.

Bilde

Ha koll på vad ni sitter kvar med

När en konsult anlitas via Folq tar vi en marginal från timpriset. I början av vår bekantskap behåller ni 93%, har ni fem eller fler konsulter ute i uppdrag via Folq behåller ni mer, hela 95%

Det lönar sig att göra alla konsulter synliga hos oss. Potentialen att våra kunder ska hitta just era konsulter ökar självfallet om ni skapar en profil för dem. Glöm inte bort att uppdatera den om det tillkommer mer erfarenhet eller kompetens över tid.

Så här kommer ni igång

Registrera er

Du delar med dig av alla CV:n som du vill ha hos oss och som visar vilken kompetens ni har i företaget. Det är viktigt att ni berättar om er tidigare erfarenhet som konsulter

Vi träffas

Vi träffas digitalt och tar reda på om vi passar ihop. Samtidigt ger vi inblick i Folq och vad vi kan bidra med.

Bli godkänd

När ert företag är godkänt hos oss kan ni skicka konsulter till oss för bedömning. Vi tar då era konsulter genom en skriftlig eller muntlig intervju.

Bilde

Så här funkar Folq

Här kan du läsa mer om hur du hittar uppdrag, villkor i uppdragsavtalet, beräkning av timpris, och mycket mer.

Bilde

Sugen på att synliggöra dina konsulter?Eller driver du eget? Då är detta sajten för dig som är oberoende konsult.

Bilde

Veta mer om Folq?

Undrar ni hur vi passar ihop eller har ni frågor kring hur Folq funkar? Kontakta oss för att starta upp vår relation.

Vanliga frågor